Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Vásárlóink:

Az kapaszkodoirodaszerek.hu Online áruházat korhatár nélkül a nap 24 órájában bárki látogathatja.
A vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztrációval új partnerünk tudomásul veszi és elfogadja a Vásárlási Feltételeket. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.
A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. felelősséget nem vállal.

Árak megjelenítése:

Webáruházunkban található áraink kizárólag a kapaszkodoirodaszerek.hu vásárlói számára érvényesek.

Szállítás:

Az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. a kapaszkodoirodaszerek.hu oldalain keresztül megrendelt termékek kiszállításáról a normál üzletmenet mellett is a megszokott felelősséggel gondoskodik.
A csomagot a Szolgáltató a megrendelés leadásától számított 3-5 munkanapon belül szállítja ki a megadott szállítási címre. Amennyiben a fenti határidő bármilyen okból nem tartható, úgy a csomag feladásáról és a küldemény várható megérkezéséről a Szolgáltató a Vevőt e-mail útján értesíti.

A kiszállítás díja:

Csomagszállítás az ország egész területére:

20.000 Ft bruttó rendelési összeg alatt 1.990 Ft
20.000 Ft bruttó rendelési összeg felett a kiszállítás INGYENES

Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Lehetőség van a megrendelt áruk személyes átvételére is az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. telephelyén, miután az áruk rendelkezésre állását visszaigazoltuk.
Átvétel időpontjai: H-Cs: 9.00-16:00, P: 9:00 – 14:00

A szállítás számlával történik, és az áru kifizetésének időpontjában átadásra kerül. Az áru ellenértékének kiegyenlítése átvételkor, készpénzben történik.
Hétvégén és munkaszüneti napokon a rendeléseket kiszállítani nem tudjuk.

Az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. tulajdonosa, és üzemeltetője a késedelmes szállításokból eredő károkért felelősséget nem vállal, jogi út kizárva.

A legkisebb csomagolási egységet nem áll módunkban megbontani. (termékeknél minden esetben feltüntetjük)

Abban az esetben, ha a megrendelt áru hiányosan vagy sérülten érkezik meg, az árut visszavisszük, és térítésmentesen újra kiszállítjuk. Mivel az árut számlával együtt visszük, így hibás teljesítés esetén a teljes szállítást megismételjük, nem csak a hiányzó termékeket szállítjuk utólag. Hibás teljesítés esetén az ismételt szállítás költsége a vevőt nem terheli.

Abban az esetben, ha egy termék tévesen lett megrendelve, az áru cseréjét ismételten csak a teljes szállítás megismétlésével tudjuk biztosítani. Ebben az esetben viszont az ismételt szállítás fuvarköltsége is a vevőt terheli.

Egyedi szállítási időpontokra vonatkozó kéréseknek igyekszünk megfelelni, de ezek teljesítésére nem áll módunkban garanciát vállalni.

A csomagokat bontatlan egységcsomagban szállítjuk, melyek egyedi csomagzáró szalaggal vannak ellátva.

Fizetési feltételek:

Fizetés az áru átvételekor:
Amennyiben a futár szállítja ki Önnek a megrendelt árut, készpénzzel fizetheti ki az áru ellenértékét annak átvételekor. Ha személyesen az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. telephelyén veszi át az árut, fizethet készpénzzel, vagy bankkártyával.

Előreutalás:
Amennyiben el szeretné kerülni a készpénzes fizetést, de bankkártyával nem szeretne fizetni, választhatja az előre utalást. Ekkor munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és miután az átutalt összeg beérkezett, elindítjuk az áru kiszállítását. Ennek a fizetési módnak a hátránya az ügyintézés miatt 1-2 napot halasztódó szállítás.

Átutalás szerződött ügyfeleinknek:
Azon ügyfeleink, melyekkel külön megállapodást kötünk, lehetőséget biztosítunk átutalásos fizetésre.

Minőség és garanciavállalás:

Az ajánlatban szereplő, illetve a társaság által forgalmazott termékek minden szempontból megfelelnek és eleget tesznek a vonatkozó hazai és nemzetközi szabványok előírásainak.

Szavatosság, jótállás:

– A termékek rendeltetésszerű használatával összefüggésben társaságunk a vonatkozó jogszabályokban rögzített esetekben és ideig szavatosságot vállal a Vevő részére történő átadástól számítva.
– A megrendelt termékeket társaságunk első osztályú minőségben adja át.
– Társaságunk a vonatkozó jogszabályban rögzített garanciális szolgáltatásokat biztosítja a kötelező jótállás körébe eső termékek vonatkozásában az ott meghatározott ideig.

A társaság a fenti szavatossági és jótállási kötelezettségvállalásai nem vonatkoznak azon hibákra, amelyek:
– illetéktelen beavatkozásból,
– nem megfelelő kellékanyagnak a felhasználásából,
– helytelen üzemeltetési körülményekből,
– elemi csapásból,
– erőszakos behatolásból (zárpecsét feltörése), rongálásból, szakszerűtlen szállításból és üzemeltetésből adódnak.