Szállítási információk

Szállítási információk

Az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. a kapaszkodoirodaszerek.hu oldalain keresztül megrendelt termékek kiszállításáról a normál üzletmenet mellett is a megszokott felelősséggel gondoskodik.
A csomagot a Szolgáltató a megrendelés leadásától számított 3-5 munkanapon belül szállítja ki a megadott szállítási címre. Amennyiben a fenti határidő bármilyen okból nem tartható, úgy a csomag feladásáról és a küldemény várható megérkezéséről a Szolgáltató a Vevőt e-mail útján értesíti.

A kiszállítás díja:

Csomagszállítás az ország egész területére:

20.000 Ft bruttó rendelési összeg alatt 1.990 Ft
20.000 Ft bruttó rendelési összeg felett a kiszállítás INGYENES

Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Lehetőség van a megrendelt áruk személyes átvételére is az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. telephelyén, miután az áruk rendelkezésre állását visszaigazoltuk.
Átvétel időpontjai: H-Cs: 9.00-16:00, P: 9:00 – 14:00

A szállítás számlával történik, és az áru kifizetésének időpontjában átadásra kerül. Az áru ellenértékének kiegyenlítése átvételkor, készpénzben történik.

Hétvégén és munkaszüneti napokon a rendeléseket kiszállítani nem tudjuk.

A legkisebb csomagolási egységet nem áll módunkban megbontani. (termékeknél minden esetben feltüntetjük)

Abban az esetben, ha a megrendelt áru hiányosan vagy sérülten érkezik meg, az árut visszavisszük, és térítésmentesen újra kiszállítjuk.

Egyedi szállítási időpontokra vonatkozó kéréseknek igyekszünk megfelelni, de ezek teljesítésére nem áll módunkban garanciát vállalni.